Miért fontos társadalmi küldetés az Általános Higiéniás Protokoll?

A korábbi Kérdések és válaszok dokumentumban igyekeztünk választ adni néhány, de nagyon gyakran feltett kérdésre, amely a téma felkapottsága kapcsán további részletezést kíván.

Mit jelent az Általános Higiéniás Protokoll (ÁHP), és miért társadalmi kérdés az Ozone White™ pilot 2017-2020 program?

A kutatás kezdetekor az alábbi sarokköveket tartottuk a szemünk előtt:

  • Nem egy újabb ózongenerátort akarunk piacra dobni, hanem egy komplett, mindenki számára átlátható és visszakereshető fertőtlenítési rendszert. Ennek – ha úgy tetszik – hardveres része az Ozone White által fejlesztett berendezés, amely képes az önálló adatkommunikációra.
  • A laboratóriumi vizsgálatokkal ellentétben valós helyszínek, életből vett helyzetek megoldásán keresztül dolgozzunk ki küszöbértékeket.
  • Emberi beavatkozástól mentes rendszer szülessen, hiszen nem mindegy, hogy milyen gáztöménységet alkalmazunk, milyen behatási időt szabunk meg, ezt milyen páratartalom és hőmérséklet mellett tesszük, és nem utolsó sorban, mekkora légköbmétert veszünk alapul.

Ebből mi teljesült?

  • Az Ozone White által pilot program keretében fejlesztett berendezést és a komplett háttérrendszert regisztrálták az EUOTA rendszerében.
  • Több száz mérésekkel igazolt kezelést hajtottunk végre egészségügyi intézmények közreműködése mellett, valamint számos eljárást saját minilaborunk által hitelesítettünk.
  • Az eszköz működését teljes mértékben a több száz mért kezelési eredményekhez programoztuk, amely így kizárja annak kockázatát, hogy a fertőtlenítési eljárás emberi figyelmetlenségből sikertelen eredménnyel záruljon.

Ezekkel a lépésekkel megteremtettük az Általános Higiéniás Protokoll alapköveit, amely minden kétséget kizárólag társadalmunk érdekeit szolgálja. Mégpedig úgy, hogy a résztvevő országok bármelyikében visszaellenőrizhető, hogy az adott intézmény, tömegközlekedési eszköz, mentőautó, műtő, étterem, stb. mikor esett át utoljára az RLOD rendszerben rögzített, az Általános Higiéniás Protokoll követelményeinek maradéktalanul megfelelő fertőtlenítési eljáráson.

Természetesen az Általános Higiéniás Protokoll nem helyettesíti a napi takarítást, a kettő egymást támogatva fejti ki a hatását.

TOVÁBB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük