KÖZLEMÉNY

AZ OZONE WHITE™ TECHNOLÓGIA NEM MEGVÁSÁROLHATÓ KÉSZÜLÉK! MIVEL AZ ÓZONGÁZ AKTÍV BIOCID HATÓANYAG, ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ ÉS FERTŐTLENÍTÉSI CÉLÚ HASZNÁLATÁHOZ HATÓSÁGI ENGEDÉLY SZÜKSÉGES!

EGYÉNI MEGKERESÉSEKNEK JELENLEG NEM TUDUNK ELEGET TENNI, MERT A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY KAPCSÁN MAGYARORSZÁGI ESZKÖZEINK JELENLEG KARITATÍV CÉLOKAT SZOLGÁLNAK!

Az Ozone White™ pilot 2017-2020 fő célja az Általános Higiéniás Protokoll megvalósítása, ami egy társadalmi kulcsfontosságú kérdésre adott válasz. A kérdés; lehet-e valós időben, megkerülhetetlenül mindenki számára ellenőrizhető módon támogatni és ellenőrizni a napi higiéniás rendszert? Válaszként született meg az Ozone White™ technológia és az RLOD rendszer. A technológia és az informatikai rendszer adja közösen az Általános Higiéniás Protokoll (ÁHP) alapjait.

Belátható módon egy eddig nem létező vírusra (COVID-19) semlegesítésére az Ozone White™ pilot 2017-2020 sem tudott felkészülni. Ami elérhető tudományos információ az a nagyon hasonló SARS, MERS vírusokra vonatkozik. Az ózongáz hatásmechanizmusához releváns adatok ugyanakkor teljesen megegyeznek.

Mindezek tükrében ugyanakkor rá kell világítanunk, hogy a COVID-19 vírus plusz kihívás az emberiség történelmében, de közben az eddig ismert vírusok, baktériumok, gombák stb. nem tűntek el!

Az Ozone White™ pilot 2017-2020 célkitűzése semmiben nem változott, az eredetéhez képest. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a nagy forgalmú közösségi terek, a tömegközlekedés, a vendéglátás, az egészségügyi létesítmények stb. napi higiéniát támogatott módon, egy megkerülhetetlen, valós idejű és bárki számára ellenőrizhető rendszerben legyen nyilvántartva, azaz létrejöhessen az ÁHP.

Mindössze annyit tettünk, hogy az alap célkitűzésünk mellett egy új kihívással is felvettük a harcot, amihez minden tudásunkat és rendelkezésünkre álló eszközt bevetünk.

Ez nem gazdasági érdek, hanem megalapozott társadalmi felelősségünk!

Ozone White™ pilot 2017-2020

One thought on “KÖZLEMÉNY

 1. Horváth István says:

  Jó napot kívánok!
  Egy kisebb panziót üzemeltetek és benne két külön üzlethelyiségek is.
  Érdeklődni szeretnék, hogy az önök által, és a gépükkel tudom- e hatékonyan fertőtleníteni a korona vírussal esetleg fertőzött területeket?
  Van-e erre hivatalos állásfoglalásuk, hogy az ózonos technológiájuk megbízható megoldás a korona vírussal fertőzött belső terek fertőtlenítésére?
  Ha igen akkor nagyon szívesen igénybe venném a szolgáltatásukat!
  Várom megtisztelő válaszukat!

  Horváth István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük