100 magyar találmány és fejlesztés

Az a megtiszteltetés érte az Ozone White csapatát, hogy a TOP100 Media gondozásában megjelenő 100 magyar találmány és fejlesztés kiadványban két egész oldalt szenteltek frissen bemutatott fejlesztésünknek, a világ első RLOD-kompatibilis, bárki számára online visszakereshető és ellenőrizhető fertőtlenítőrendszerének! Hálásak vagyunk, hogy olyan erős mezőnyben szerepelhet az Ozone White technológia, mint például a világ leggyorsabb 3D kétfoton mikroszkópja, az egyszerű de zseniális kerékpáros irányjelző-karkötő, skálázható nanoműholdplatformok, vagy épp a megoldás a fosszilis erőművek szén-dioxid kibocsátásának helyszíni átalakítása hangyasavvá.

A megjelenés azért is fontos volt számunkra, mert épp lezártuk azt a hároméves kutatómunkát, amelyet követően nem csupán megoldást találtunk az ózongázzal történő fertőtlenítés megkerülhetetlen hitelesítésére, de megalkottuk az Általános Higiéniás Protokollt is. Ezzel nem kisebb célt tűztünk ki, mint hogy világ sztenderdet hozzunk létre egy olyan in-situ előállított anyagra vonatkozóan, mint az ózon.

Az Ozone White™ Pilot 2017-2020 célja tehát nem egy nagyteljesítményű ózongenerátor létrehozása volt, hanem az ózonos fertőtlenítés rendszerbe foglalása eltérő hőmérséklet, páratartalom, légnyomás és egyéb környezeti változók mellett az egész világon, amely garanciát nyújt az ismert vírusok és baktériumokkal szembeni hatásos védekezésben.

A fejlesztett eszközök egyike egy ózongenerátor, amely beépített adatkapcsolattal rendelkezik az RLOD rendszerével, a másik fejlesztésünk azon cégeknek ad segítséget, amelyek már rendelkeznek ózongenerátorral és csupán az RLOD hitelesítő eszközre van szükségük meglévő gépparkjuk mellé.

A kiadvány megvásárolható online a kiadón keresztül, vagy olvasható e-book formájában a Dimag kínálatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük