Mi az az Ozone White™?

Az Ozone White™ technológia a Security and Bomb Searching Agency által létrehozott az általános higiéniát jelentősen támogató rendszer, amely elsősorban az egészségügyben, vendéglátóipari egységeknek, közösségi tereknek, tömegközlekedésnek stb. kínál egy egyedülálló, megkerülhetetlen és valós időben ellenőrizhető higiéniás szolgáltatást. Európa több országában is fut a pilot rendszer tesztelése. Munkánk megkezdésének első lépése minden esetben az állapotfelmérés, az általunk végzett ózonkezelést kollégáink mindvégig kontrollálják, a munka végeztével pedig online rendszerünkbe kerül a higiéniás protokoll összes adata, így nem csak a megrendelőink számára, hanem a teljes társadalom számára ellenőrizhető. Bármikor visszakereshető az ózonkezelések időpontja, időtartama, helyszíne, valóságban felvett mérete, típusa. Minden Általános Higiéniás Protokoll egyedi azonosítószámon kerül nyilvántartásba. www.rlod.org

Az Ozone White™ ózonkezelés biztonságos, vegyszermentes és környezetbarát. A kezelések után az ózon semmiféle maradványt, káros anyagot nem hagy maga után, gyakorlatilag oxigénné bomlik és elvegyül a levegőben.

Más technológiáktól eltérően az Ozone White™ gépparkja önmagában, beavatkozás nélkül is online adatokat küld az RLOD háttérrendszerének. Ennek köszönhetően a Végfelhasználó, Gépkezelő, Gyártó összhangban egy rendszerbe kerül regisztrálásra, ami megkerülhetetlenné, valós időjűvé és bárki számára nyilvános és ellenőrizhetővé teszi. www.rlod.org 

A technológia hatékony a penész, a kellemetlen szagok, az allergének, atkák vagy épp vírusok és baktériumok ellen, alkalmas akár egy tűzkár utáni szagtalanításra, füstmentesítésre, élelmiszerek biztonságos kezelésére vagy épp árvíz sújtotta épületek hatékony kezelésére. Az ózonos kezelés maximálisan megfelel az egészségügyi intézményekben támasztott kimagasló higiéniai követelményeknek.

Referenciáink között megtalálható a teljesség igénye nélkül nemzetközi szállodalánc, élelmiszeripari üzem, egészségügyi intézmény, étterem, edzőterem, wellness központ, tömegközlekedési vállalat, közmű szolgáltató, ipari létesítmény, állatkórház, óvoda, bevásárlóközpont vagy épp uszoda. (Ozone White™ Pilot 2017-2020)

Az Ozone White™ technológia nem megvásárolható készülék!

Az Ozone White™ Pilot 2017-2020 létrehozta az Általános Higiéniás Protokoll™ sarokköveit, melynek az ajánlása 90 naponként ismétlődő kezelés.