Sajtóközlemény NNK engedélyeztetéssel kapcsolatban

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 9207-6/2021/JIF nyilvántartási engedélyszámon engedélyezte az Ozone White®️ technológia „ózongenerátorral előállított ózonnal, légtéren keresztüli felületfertőtlenítés” kategóriában a technológiához tartozó OW9TH berendezést és a vele szorosan együttműködő RLOD®️ informatikai rendszert.

Az elmúlt év eseményei nyilvánvalóvá tették, hogy a jelenben és a jövőben is számolni kell a mikrobiológia veszélyforrásokkal az emberiségnek. Az Ozone White®️ technológia megalkotása 2016-ban kezdődött és célja hatásos, megkerülhetetlen, visszakereshető és biztonságos eljárás kidolgozása a mikrobiológiai veszélyek elhárítására. Az engedélyezési eljárás lezárásával, megnyílt a lehetőség, hogy bárki számára ellenőrizhető új higiénés nézőpont legyen mérvadó a jövő társadalmi biztonságában. Az Ozone White®️ technológiának és az RLOD®️ informatikai rendszernek köszönhetően a jövőben, valós időben minden kétséget kizáróan meggyőződhetünk – felhasználástól függően – szállodai szobánk, tömegközlekedési járművünk, oktatási intézményünk, vendéglátó helyünk stb. fertőtlenítéséről.

Az Ozone White®️ technológia olyan magyar innováció, amely nem csak Magyarországon, hanem a világ összes társadalmában komoly változást tud elérni a higiénia protokoll egységes, ellenőrizhető és biztonságos szintre emelésében. Elkötelezetten dolgozunk tovább a biztonságos jövő megteremtésében!

Továbbra is szeretnénk felhívni a lakosság és a szolgáltatók figyelmét arra, hogy az ózon gáz fertőtlenítő céllal való felhasználása Hatósági Engedély és az engedélyben meghatározott szaktudás birtokában végezhető tevékenység. Az ózon gáz nem szakszerű felhasználása azon kívül, hogy hamis biztonságérzetet kelthet, az egészségre is rendkívül ártalmas szélsőséges esetben tartós egészségkárosodással vagy halálos kimenetellel is járhat.

Vigyázzunk Egymásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük